Evolutia cosmica a umanitatii, rolul omului in procesele evolutive in cartea “Infinitul” din seria Invataturii Eticii Vii (Agni-Yoga). Traducere in limba romana.


  Дорогие друзья! Предлагаем вам редкую книгу – Беспредельность, часть 1, из серии книг Учения Живой Этики (Агни-Йога) в переводе на молдавский язык. Редкость её в том, что на других интернет-ресурсах перевод этой книги на молдавский язык отсутствует.
Надеемся, эта публикация найдёт своих читателей, которых мы с радостью приветствуем на нашем портале.
       
           Dragi prieteni!
          În anii 20-30 ai secolului XX, a fost publicată o serie de cărţi în care erau expuse problemele evoluţiei cosmice în diferite aspecte. Aceste cărţi au fost pregătite pentru publicare şi editate de către Nicolai şi Elena Roerich, având o denumire comună – Etica Vie sau Agni-Yoga.
    În ele se relatează despre evoluţia cosmică a umanităţii, despre particularităţile acesteia, precum şi despre rolul omului în aceste complexe procese evolutive.
        Cărţile din seria Învăţăturii Agni-Yoga reprezintă conversaţii alese dintre Marii Învăţători (Mahatma) din Orient şi Elena şi Nicolai Roerich.
Bazându-se pe experienţa spirituală a umanităţii, această Învăţătură conturează căile de creare a unei noi etape, mult mai desăvârşite, a evoluţiei planetei noastre, şi anume – etapa cooperării cosmice. Una dintre aceste cărţi este Infinitul.
       Exista surse-internet care contin cartile Invataturii Agni-Yoga traduse din rusa in diferite limbi ale lumii, cu exceptia limbii romane. Aici veti putea gasi varianta romana a cartii “Infinitul”, partea I.
        Cartea este predestinată celor ce studiază aprofundat Etica Vie şi moştenirea spirituală a familiei Roerich.
.....................................................................................................

2 комментария:

  1. Buna fraţilor, ma gindeam de ce numai INFINITU a fost tradus, si nu toata invaţatura? 2. Nus profet si nici studii nam dar is cunoscut cu ia in RUSA si imi doream sa o aflu in materna. Va multumesc pentru efort... dar trebue si merita sa o lansati in ROMINÀ de la CHEMARE pina la SUPRATERESTRÀ(НАДЗЕМНОЕ). Si absulut toate ce au legatura sau care apartin domeniului evolutiei spirituale de baza a primilor trepte... NUMAI IN ACEST MOD VETI (SI VOM)PUTE DA START ATRAGERII NOILOR CÀI "DIRECŢII" SI COMPONENŢI CULTURII: ERA LUMINII ERA FOKULUI EPOCII MAITREIA.( IN MATERNA "MAITREIA" SE SUBINTELEGE CA CINEVA CRE CINDVA MAI TÀ

    ОтветитьУдалить